|
چگونه از بروز چین و چروکهای پیشانی جلوگیری کنید؟
- چگونه از بروز چین و چروکهای پیشانی جلوگیری کنید؟
البته باید توجه داشت که هیچ درمانی به صورت کامل از آن جلوگیری نمیکند. با این وجود مواردی مانند محافظت از پوست در برابر آفتاب، سبک زندگی سالم و خواب مناسب میتواند رشد آنها را به تعویق بیندازد.
پوست خشک با سرعت بیشتری پیر میشود به همین دلیل زودتر چین و چروک در آن ظاهر میشود. استفاده از مرطوب کنندهها در مرطوب نگهداشتن پوست کمک کرده و مواد مغذی مورد نیاز برای سالم ماندن آن را تامین میکند. همچنین میتوانید از مرطوب کنندههایی استفاده کنید که برای جلوگیری از چین و چروک ساخته شده است.
با گذر زمان پرتوهای خورشید میتواند باعث آسیب به پوست و سبب کاهش خاصیت ارتجاعی و ایجاد چین و چروک شود. از آنجایی که پیشانی در معرض مستقیم نور آفتاب است، باید با ضد آفتاب از آن محافظت کرد. همچنین در صورت قرار گرفتن زیر نور خورشید به مدت طولانی استفاده از کلاه بهترین و موثرترین روش است.
استفاده از عینکهای آفتابی میتواند از چین و چروکهای دور چشم جلوگیری و همینطور از چشم در برابر آسیبهای اشعه فرابنفش محافظت کند. حتی در روزهای ابری نیز این اتفاق ممکن است رخ دهد.
کلاژن یکی اصلیترین موادی است که به پوست خاصیت کشسانی میبخشد و از پیری آن جلوگیری میکند. استفاده از کلاژن و درمان پوست توسط آن میتواند از پیری پوست جلوگیری کند.
سیگار و دخانیات علاوه بر ایجاد انواع مختلف مشکلات سلامتی، باعث پیری زودرس و ایجاد چین و چروک در نواحی مانند پیشانی میشود. مراجعه به دکتر و استفاده از پدهای نیکوتین میتواند برای ترک کردن سیگار بسیار موثر باشد.
wikihow
2121
قصر بهرام پذیرای 60 رصدگر آماتور رویداد استارکاپ
- قصر بهرام پذیرای 60 رصدگر آماتور رویداد استارکاپ
به گزارش ایسنا، رقابت نجومی استارکاپ، نخستین رقابت چندگانه منجمان آماتور در ایران است که در طی آن همه تواناییهای علمی و عملی منجمان آماتور سنجیده میشود و در نهایت افرادی که در مجموع همه مراحل، بالاترین امتیازات را کسب کنند، به عنوان نفرات برتر معرفی خواهند شد.
ندا جعفری، مدیر برنامه استارکاپ در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به برگزاری پنجمین دوره رقابتهای استارکاپ، گفت: این رقابت همانند سالهای گذشته در کاروانسرای قصر بهرام در پارک ملی کویر واقع در 60 کیلومتری جنوب ورامین برگزار میشود.
وی با بیان اینکه این رقابت با همکاری بخش علمی سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح و انجمن نجوم ایران برگزار میشود، خاطر نشان کرد: در این دوره از رقابتها سازمان میراث فرهنگی در بخش داوری عکاسی مشارکت دارد.
جعفری، برگزاری رقابت استارکاپ را در 3 بخش دانست و یادآور شد: بخش اصلی، شامل بخش رقابتی است که طی آن توانایی منجمان آماتور شرکت کنندگان در این رقابت مورد ارزیابی قرار میگیرد. این بخش دارای رقابتهای رصدی، تئوری و شفاهی میشود.
مدیر برنامه رقابت استارکاپ بخش عکاسی را از دیگر بخشهای این رقابت عنوان کرد و اضافه کرد: در این بخش شرکتکنندگان به رقابت میپردازند و در نهایت یک نفر به عنوان برگزیده انتخاب خواهد شد.
جعفری توضیح داد: از آنجایی که سازمان میراث فرهنگی در این دوره از رقابتها مشارکت دارد، از این رو شاخه ویژهای با عنوان "عکاسی معماری در شب" تعریف شد.
وی با اشاره به بخش آموزش در رقابت، اظهار کرد: هدف از این بخش آمادهسازی افرادی است که علاقهمند به شرکت در این رقابت در سالهای آتی هستند.
به گفته این فعال حوزه نجومی، در بخش رقابتی 3 نفر به عنوان برگزیدگان اول تا سوم معرفی شده و در بخش عکاسی یک برگزیده معرفی خواهد شد.
مدیر برنامه استارکاپ در خصوص زمان برگزاری این رقابت، خاطر نشان کرد: افتتاحیه این رقابت امروز، پنجشنبه 7 شهریورماه در سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح برگزار میشود و پس از آن در ساعت 10 صبح از تهران به طرف قصر بهرام حرکت میکنیم و رقابتهای پنجمین دوره استارکاپ در بعد از ظهر امروز آغاز میشود و تا صبح روز جمعه ادامه دارد.
وی افزود: روز جمعه، 8 شهریور پس از معرفی برترینهای این رقابت و اهدای جوایز به سمت تهران حرکت خواهیم کرد.
جعفری، تعداد شرکت کنندگان این دوره از رقابت ملی نجومی را 65 نفر ذکر کرد و گفت: این افراد که از شهرهای مختلفی مانند "سعادتشهر" استان فارس، "اصفهان"، "بوکان" استان آذربایجان غربی، "خراسان رضوی"، "تهران"، سنندج"، "یزد" و "ساری" حضور دارند، در بخشهای رقابتی عکاسی و نجومی با یکدیگر رقابت میکنند.
وی با اشاره به جزئیات برگزاری بخش عکاسی، توضیح داد: شرکتکنندگان در نهایت مجموعهای از تصاویر را به هیات داوران ارائه میدهند که در آن روایتی از آغاز تا پایان رقابت نجومی است، ضمن آنکه در این تصاویر باید تصویر نجومی و تصویری از منظره آسمان موجود باشد.
وی با اشاره به تصاویر ارائه شده در بخش معماری در شب، گفت: این تصویر باید نمایی از کاروانسرای قصربهرام به عنوان آثار باستانی و نمایی از آسمان باشد.
جعفری با اشاره به نحوه برگزاری بخش رقابتی این رویداد نجومی، ادامه داد: این بخش دارای دو بخش رصدی و بخش تئوری است که شامل سوالات کتبی، شفاهی، اسکیچ زدن و نقشه گنج میشود.
مدیر برنامه استارکاپ نقشه گنج را خلاقیتهایی دانست که بر اساس پارامترهای نجومی سنجیده میشود، یادآور شد: در نهایت افرادی که بتوانند در هر بخش نمرههای برتر را دریافت کنند، به عنوان نفرات اول تا سوم این رقابتها معرفی خواهند شد.
به گزارش ایسنا، 4 دوره از رقابت استارکاپ به همت سید مصطفی امام برگزار شد که وی 9 ماه پیش دار فانی را وداع گفت. وی متولد 14 شهریور 1358 از سال 72 فعالیتهای نجومی خود را آغاز کرد. همزمان با علم نجوم به عکاسی هم پرداخت. امام همزمان با تحصیل در رشته مهندسی معدن در دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب به آموزش نجوم و برگزاری رصدهای آموزشی و ترویجی میپرداخت. وی گروه نجومی تحت عنوان گروه نجوم صدرا را راهاندازی کرد و در این گروه، کار آموزش و توسعه و ترویج علم نجوم و برگزاری برنامههای رصدی را بر عهده داشت.
2121
چگونه به حمام و سرویس بهداشتی، نظم ببخشیم؟
- چگونه به حمام و سرویس بهداشتی، نظم ببخشیم؟
نظم بخشیدن به وسایل بهداشتی موجود در حمام و سرویس بهداشتی، کار مهمی است. امروزه برای این منظور، وسایلی تهیه و تولید میشود که کار را آسان میکند و به کارگیری مناسب این ابزار، نظم دهنده ی سرویسهای بهداشتی است. در ادامه ایدههایی برای این منظور را قرار دادهایم. با ما همراه باشید.
اختصاصی تابناک باتو؛ نظم بخشیدن به وسایل بهداشتی موجود در حمام و سرویس بهداشتی، کار مهمی است. امروزه برای این منظور، وسایلی تهیه و تولید میشود که کار را آسان میکند و به کارگیری مناسب این ابزار، نظم دهنده ی سرویسهای بهداشتی است. در ادامه ایدههایی برای این منظور را قرار دادهایم. با ما همراه باشید.
homebnc
فضای مجازی چه بلایی سر زنان خانه دار میآورد؟
- فضای مجازی چه بلایی سر زنان خانه دار میآورد؟
به گزارش «تابناک با تو»؛ شاید بتوان گفت حدود 10سال پیش بیشترین گلایه مادران از فرزندان شان این بود که دخترم یا پسرم از کامپیوترش جدا نمی شود. سوال این مادران این بود که مگر اینترنت چه دارد که می تواند این همه آنها را سرگرم کند؟
«اعتیاد» هم برچسبی بود که به خیلی از ما زده شد؛ «اعتیاد به اینترنت». حالا اما با توجه به اظهارات مشاور امور بانوان و خانواده وزارت ارتباطات که گفته «زنان خانه دار بیشترین استفاده کنندگان از فضای مجازی در کشور هستند.» آنها پاسخ به سوال بالا را دریافته اند.
72درصد بانوان از تلفن همراه استفاده می کنند و 48درصد از کاربران اینترنت نیز بانوان هستند؛ این آماری است که از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام شده است. این آمار درحالی است که سال گذشته نیز این وزارتخانه در کانال رسمی تلگرام خود نتایج یک نظرسنجی را منتشر کرد که مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران وابسته به جهاد دانشگاهی انجام داده بود. طبق این نظرسنجی، زنان خانه دار ایرانی فعال ترین اعضای شبکه های اجتماعی هستند. این نظرسنجی در 31 استان کشور و با نمونه 4400نفر با موضوع «بررسی دیدگاه شهروندان ایرانی در مورد شبکه های اجتماعی» انجام شده است.یکی از نکات قابل توجه در این بررسی این است که افراد متاهل بیشتر از افراد مجرد عضو شبکه های اجتماعی مجازی هستند، همچنین زنان خانه دار در کنار دانشجویان و دانش آموزان بیشترین کاربران شبکه های اجتماعی مجازی هستند. طبق این نظرسنجی، بیشترین سهم استفاده از شبکه های اجتماعی مجازی در کشور با سهم 28.2درصدی متعلق به زنان خانه دار است.
دلایل گرایش زیاد زنان به فضای مجازی
حالا مدیرکل امور بانوان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در تازه ترین اظهارات خود می گوید: «در کل دنیا بانوان از فضای مجازی بیشتر برای فعالیت های اجتماعی و سرگرمی استفاده می کنند و مردان بیشتر از شبکه های اقتصادی. همچنین بانوان خانه دار در ایران بیشترین مخاطبان فضای مجازی را تشکیل می دهند.» به گفته سودابه رادفر، «بانوان بیشتر در فیس بوک، تلگرام و اینستاگرام فعالیت می کنند، مردان هم در دنیا بیشتر از شبکه های اقتصادی استفاده می کنند.»
صحبت های این مقام مسئول درحالی است که برای بازتر کردن این موضوع و اینکه زنان خانه دار بیشتر در فضای مجازی به دنبال چه مباحثی هستند با چند نفر از زنان خانه دار گفت وگو کردیم. «مهسا» یکی از این شهروندان است. او که با 34سال سن 6سالی هست که خانه دار است، به «ابتکار» می گوید: «حدود یک ساعت در روز از تلگرام و اینستاگرام استفاده می کنم، مطالب مورد علاقه من عرفان و ادبیات است. در گروه های خانوادگی فعالیت نمی کنم اما با اعضای درجه یک چت می کنم مخصوصا با کسانی که از آنها دور هستم.» به عقیده او، «همین که فضای مجازی باعث شده راحت تر با عزیزانم ارتباط مداوم داشته باشم حس خوبی پیدا می کنم برای همین گاهی شاید بیشتر از حد معمول از این امکان در طول روز استفاده کنم.»با ورود به فضای مجازی حس بهتری دارم
«فاطمه» مادربزرگ 57ساله ای است که در این باره می گوید: «از صبح تا شب مابین کارهای خانه از فضای مجازی استفاده می کنم بیشتر هم به دنبال مطالب خانوادگی برای بهبود روابط هستم البته از طریق تلگرام مطالب دینی و کمی هم طنز می خوانم. البته با خانواده ودوستان هم چت می کنم و از حال همه از این طریق با خبر می شوم.» این شهروند در توضیح بیشتر می گوید: «من از وقتی از فضای مجازی استفاده می کنم حس بهتری دارم چراکه به اطلاعاتم اضافه شده البته معتقدم باید از هر چیزی درست، به اندازه و به وقت خودش استفاده شود.»
«سارا» هم دیگر زن خانه داری است که 32ساله است و او در این زمینه به «ابتکار» توضیح می دهد: «حدود 2ساعت از وقتم را در طول شبانه روز در فضای مجازی می گذرانم. از تلگرام و اینستاگرام بیشتر اخبار، مطالب پزشکی، طنز و سرگرمی استفاده می کنم. در گروه های خانوادگی خیلی فعالیتی ندارم فقط پیام های جالب را برای خانواده و دوستان می فرستم.»کمتر به سراغ گروه های فامیلی می روم
دیگر شهروندی که هم خانه دار است و هم یکی از کاربران فضای مجازی «مریم» نام دارد. او در این باره می گوید: «از شبکه اجتماعی تلگرام بیشتر از بقیه استفاده می کنم. در چند گروه مربوط به علوم سیاسی که حوزه مورد علاقه من است عضو هستم و همیشه اخبار آنها را رصد می کنم، همینطور خبرگزاری ها را از طریق این شبکه اجتماعی دنبال می کنم و کمتر به سراغ گروه های دوستانه و فامیلی می روم، البته با وجود یک کودک واقعا وقتش را هم ندارم.»
برخلاف همه این شهروندان، «محبوبه» زن خانه داری است که با 53سال سن، تمایلی به استفاده از فضای مجازی ندارد. او به «ابتکار» می گوید: «اگرچه فرزندانم تلگرام را در تلفن همراهم نصب کرده اند اما دیر به دیر از آن استفاده می کنم. در واقع، از فعالیت در فضای مجازی از حوصله من خارج است هرچند می دانم می تواند در ارتباط بیشتر من با فرزندان و اقوامم مفید باشد.»ایجاد فضای کسب و کار
همه این اظهارات درحالی است که آنطور که مدیرکل امور بانوان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفته «تلاش شده تا زنان برای فضای کسب و کار از فضای مجازی هم استفاده کنند چراکه بانوان بیشتر در فضای مجازی که پایه آنها سرگرمی و تفریحی است، شرکت داشته اند.»
به گفته رادفر، «سند راهبردی زنان در وزارت ارتباطات به منظور توان افزایی بانوان در بخش فناوری واطلاعات تدوین شده است که یکی از شاخصه های آن توسعه پایدار و متوازن است تا بانوان بتوانند به توانمندی های خود برسند. به عبارت دیگر، هدف امور بانوان و خانواده این وزارتخانه، توان افزایی زنان شهری و روستایی است که به همین منظور طرح ملی توان افزایی زنان با محور آی سی تی را در 50نقطه کشور شروع کردیم و برنامه ما در سال97 این است که در 270نقطه کشور اجرایی شود و حتی در روستای ابرکوه یزد این طرح را آغاز کرده ایم.»اوقات فراغت زنان خانه دار زیاد شده است
با این توضیحات از آنجایی که جامعه ما در حال گذار از سنت به مدرنیته است به طور حتم برنامه ریزی برای ساماندهی این موج از حضور زنان خانه دار در فضای مجازی می تواند آینده بهتری را برای زنان جامعه ایران رقم بزند. فرهنگ سازی در این زمینه موضوعی ضروری است چراکه گاهی خبرها حاکی از تاثیر منفی فضای مجازی در تحکیم بنیان های خانواده است. موضوعی که فریده غیرت، حقوقدان درباره آن می گوید: «هم اکنون در بررسی پرونده ها در دادگاه ها می توان استفاده افسارگسیخته از شبکه های مجازی را یکی از عوامل بروز مشکلات گوناگون همچون اختلافات خانوادگی و طلاق برشمرد.» به عقیده این فعال حوزه زنان، «پیشرفت علم و فناوری در زمینه های مختلف به کمک انسان ها آمده و زنان خانه دار نیز از این قاعده مستثنی نیستند. با وجود وسایل برقی فراوان در خانه از جمله جاروبرقی، ماشین لباس شویی و ظرف شویی، ماکروفر و… اوقات فراغت بسیاری برای زنان خانه دار ایجاد شده و نداشتن برنامه ریزی برای استفاده صحیح از این اوقات فراغت زمینه ساز ورود بیش از حد آنها به فضای مجازی و شبکه های اجتماعی شده که این موضوع خود آسیب های فراوان را متوجه زنان و خانوده هایشان کرده است.»
بدیهی است که استفاده مناسب از این ابزار می تواند برای کاربران در هر شرایط سنی، جنسی و شغلی مناسب باشد. در اصل به کارگیری این ابزار برای هر فرد می تواند با نتایج فراوان همراه باشد، برای مثال هر زن خانه دار می تواند با استفاده از اطلاعات موجود در شبکه های مجازی به یادگیری مسائل مختلف و افزایش اطلاعات خود بپردازد اما آسیب های آن هم نباید از چشم مسئولان دور بماند.منبع: ساعد نیوز
عکس روز: نخستین گربه شبیهسازیشده چین
- عکس روز: نخستین گربه شبیهسازیشده چین
این گربه در آزمایشگاههای شرکت بیوتکنولوژی سینوژن در پکن شبیهسازی شده است. این شرکت شبیهسازی گربه را در ماه اوت 2018 شروع کرد و گارلیگ که یک گربه موکوتاه بریتانیایی است، 66 روز بعد از انتقال رویان به رحم یک گربه مادر جانشین به دنیا آمد.
صاحب گربهای که شبیهسازی از روی انجام شد، میگوید: «گربه من به علت بیماری ادراری درگذشت. بعد تصمیم گرفتم او را که بسیار ویژه و فراموشنشدنی بود، شبیهسازی کنم.»
گارلی کاملا شبیه گربه اصلی است که سلولها از او برداشته شدند، اما رفتارها و شخصیت متفاوتی دارد.
.: Weblog Themes By Pichak :.