سفارش تبلیغ
صبا ویژن

چگونه اسید اوریک خونمان را پایین بیاوریم؟


 

  • چگونه اسید اوریک خونمان را پایین بیاوریم؟

    444239

    23 مهر 1398 - 16:00

    157494 

    هفته‌نامه سلامت: علت اصلی نقرس، تجمع اسید اوریک در بدن است که یا بر اثر تولید زیاد این ماده در بدن یا به علت ناتوانی کلیه در دفع آن، ایجاد می‌شود و به دنبال آن بلور‌های این ماده در مفاصل بدن رسوب می‌کنند.

    رسوب بلور‌های اسیداوریک در بدن باعث تحریک سلول‌های ایمنی می‌شود و به دنبال آن التهاب و درد مفصل ایجاد خواهدشد. شایع‌ترین مفصلی که معمولا به طور ناگهانی دچار درد و تورم شدید می‌شود، مفصل شست پاست.

    بروز ناگهانی درد و تورم مفصل را «حمله نقرسی» می‌نامند. ضربات مکرر به این مفصل، مثلا به دنبال راه رفتن طولانی یا توپ بازی کردن، باعث می‌شود کریستال‌های اسیداوریکی که قبلا در بافت‌های مفصل رسوب کرده اند، ناگهان داخل مفصل ریزش کنند و موجب پاسخ التهابی بدن به آن شوند.

    این جمله‌های درد و تورم مفصل شست پا در نقرس معمولا شبانه است، زیرا در طول روز به علت وضعیت ایستاده بدن، مایع میان بافتی زیادی در اندام تحتانی و به خصوص پایین‌ترین قسمت‌های آن یعنی پا‌ها جمع می‌شود، اما هنگام شب وقتی بیمار دراز می‌کشد و بدن به حالت افقی در می‌آید، آین مایع میان بافتی دوباره به حریان خون بر می‌گردد و از آنجا که مایعات زودتر از اسید اوریک به جریان خون بر می‌می گردند، غلظت اسید اوریک در پا افزایش می‌یابد. از طرفی، پا‌ها در شب سردتر می‌شوند که این سرما به رسوب کریستال‌های اسید اوریک در مفصل پا کمک می‌کند و عامل بروز حملات درد و تورم مفصل در شب می‌شود.

    چگونه اسید اوریک خونمان را پایین بیاوریم؟

    با این مقدمه، در این مطلب به بررسی باید‌ها و نباید‌های تغذیه‌ای برای بهبود کیفیت زندگی و کنترل بیماری در افراد مبتلا به نقرس می‌پردازیم؛ بیماری‌ای که از قرن‌ها پیش با زیاده روی در مصرف انواع گوشت مرتبط دانسته شده و بیماری ثروتمندان نامیده شده است. سال‌ها پیش از اینکه علت ابتلا به نقرس شناخته شود، پزشکان از ایجاد محدودیت در رژیم غذایی برای مدیریت این بیماری استفاده می‌کردند.

    سال‌های زیادی بود که روش‌های درمانی برای نقرس، با تمرکز بر حذف کردن همه مواد غذایی حاوی پورین (از میزان متوسط تا زیاد) طراحی می‌شدند. فهرست مواد غذایی ممنوع در گذشته بسیار طولانی بود، ولی خوشبختانه امروزه رویکرد تغذیه‌ای به این بیماری دگرگون شده است.

    تحقیقات اخیر درباره نقرس، تصویر روشن تری از نقش رژیم غذایی در مدیریت این بیماری نشان می‌دهند. افراد مبتلا به نقرس باید از مصرف برخی مواد غذایی پرهیز کنند، اما حذف همه مواد غذایی حاوی پروین ضرورتی ندارد. کنار این اقدام، اضافه کردن مواد غذایی خاص به رژیم غذایی برای کنترل سطح اسید اوریک لازم است.

    امروزه، هدف از طراحی رژیم غذایی مخصوص نقرس، کنترل کردن همه عوامل مرتبط با خطر ابتلا به این بیماری و مدیریت آن است. البته هدف کلی‌تر این است که وزن و تغذیه سالم را در افراد نهادینه کند، زیرا همین 2 عامل خطر ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها را کاهش می‌دهند.

    اصول تغذیه در نقرس

    اصول کلی رژیم غذایی مخصوص نقرس، براساس همان توصیه‌های لازم برای یک رزیم غذایی سالم و متعادل است:

    کاهش وزن: اضافه وزن، خطر ابتلا به نقرس را افزایش و کاهش وزن این خطر را کاهش می‌دهد. تحقیقات نشان داده اند کاهش کالری‌های مصرفی و کاهش وزن، سطح اسید اوریک را پایین می‌آورند و تعداد حملات نقرس را کمتر می‌کنند. باید توجه داشته باشید کاهش وزن، فشار کلی بر مفاصل را هم کاهش می‌دهد.

    کربوهیدارت‌های پیچیده: مصرف میوه ها، سبزی‌ها و غلات سبوس دار، برای افراد مبتلا به نقرس ضرورت دارد، زیرا میزان قابل توجهی از کربوهیدرات‌های پیچیده را برای آن‌ها فراهم می‌کند. این افراد باید از مصرف مواد غذایی خاصی مثل نان سفید، کیکی، آّنبات، نوشیدنی‌های شیرین و محصولات حاوی شربت ذرت با فروکتوز بالا پرهیز کنند.

    آب: هیدراته نگه داشتن بدن با نوشیدن آب برای افراد مبتلا به نقرس ضروری است، زیرا افزاش مصرف آب با کاهش حملات نقرس ارتباط دارد. این افراد باید روزانه 8 تا 16 لیوان (240 میلی لیتری) مایعات بنوشند و حداقل نیمی از آن‌ها باید از آب تشکیل شده باشد. البته بهتر است با پزشک خودتان درباره مصرف مایعات مشورت کنید.

    چربی: مصرف چربی‌های اشباع از منابعی مثل گوشت‌های قرمز، مرغ چرب و محصولات لبنی پرچرب باید در افراد مبتلا به نقرس کاهش یابد.

    پروتیین: پروتیین مصرف روزانه در افراد مبتلا به نقرس باید بین 113 تا 170 گرم باشد و حتما از این منابع تامین شود؛ گوشت قرمز بدون چربی، ماهی و مرغ. البته این افراد می‌توانند با مصرف لبنیات کم چرب یا بدون چربی، پروتیین بیشتری به رژیم غذایی خودشان اضافه کنند، زیرا با کاهش سطح اسید اوریک مرتبط هستند.

    سبزی‌ها و حبوبات دارای پورین زیاد: مطالعات نشان داده اند سبزی‌هایی با پورین زیاد، خطر ابتلا به نقرس یا تعداد حملات نقرس را افزایش نمی‌دهند. رژیم غذایی سالمی که بر پایه مقدار زیادی از میوه‌ها و سبزی‌ها طراحی شده باشد، می‌تواند حاوی سبزی‌های دارای پورین زیاد باشد. مثل مارچوبه، اسفناج، نخودفرنگی، گل کلم و قارچ. در این شرایط، استفاده از لوبیا و عدس که پورین نسبتا زیادی دارند، اما منبع خوبی از پروتیین هستند هم منعی ندارد.

    منابع پروتیینی خاص: مصرف قسمت‌های احشایی مثل جگر، قلوه و... برای افراد مبتلا به نقرس ممنوع است، زیرا حاوی پوری زیادی هستند و به بالا رفتن سطح اسید اوریک در خون کمک می‌کنند.

    غذا‌های دریایی خاص: بیماران مبتلا به نقرس باید از مصرف غذا‌های دریایی حاوی پورین زیاد پرهیز کنند؛ ماهی تن، ماهی خال مخالی، صدف، ماهی کولی، شاه ماهی، ساردین و...

    ویتامین C: این ویتامین می‌تواند به کاهش سطح اسید اوریک در خون کمک کند بنابراین، درباره مصرف مکمل ویتامین C با پزشک خودتان مشورت کنید و در صورت امکان، میزان مصرف این مکمل را به 500 میلی گرم در روز برسانید.

    قهوه: بعضی تحقیقات نشان داده اند مصرف قهوه در حد متوسط (خصوصا نوع کافئین دار) می‌تواند با کاهش خطر ابتلا به نقرس مرتبط باشد. البته نوشیدن قهوه ممکن است برای برخی افراد مناسب نباشد. بنابراین، حتما درباره مصرف قهوه با پزشک مشورت کنید.

    گیلاس: شواهد علمی نشان می‌دهند خوردن گیلاس با کاهش خطر مواج شدن با حملات نقرس مرتبط است.

    چگونه اسید اوریک خونمان را پایین بیاوریم؟

    فواید رعایت رژیم غذایی

    پیروی از رژیم غذایی مخصوص نقرس می‌تواند به محدود کردن تولید اسید اوریک کمک کند و دفع آن را از بدن افزایش دهد. اگرچه این رژیم غذایی معمولا غلظت اسید اوریک را در خون به اندازه‌ای کاهش نمی‌دهد که بتواند نقرس را بدون نیاز به مصرف دارو درمان کند، اما می‌تواند تعداد حملات نقرس را کاهش دهد و شدت این حملات را محدود کند.

    این رژیم غذایی مخصوص، کنار محدود کردن کالری‌های مصرفی و ورزش کردن منظم، به افراد کمک می‌کند وزن خودشان را در محدوده سالم نگه دارند و از همین طریق سلامت عمومی افراد را بهبود می‌بخشد. رژیم غذایی مخصوص نقرس، در درجه اول، همان توصیه‌های استانداردی را شامل می‌شود که در همه رژیم‌های غذایی سالم وجود دارند. درواقع، تاکید اصلی این رژیم غذایی مانند رژیم‌های سالم دیگر، بر مصرف سبزی ها، میوه ها، غلات سبوس دار، لبنیات کم چرب و مصرف متعادل گوشت‌های قرمز بدون چربی است؛ بنابراین باید گفت رژیم غذایی مخصوص نقرس، به طور کلی با هیچ خطری همراه نیست.

    شیوه زندگی در بیماران مبتلا به نقرس

    همان طور که گفته شد، مقصر اصلی در ابتلا به بیماری نقرس تجمع زیاد ماده‌ای به نام اسید اوریک و درواقع پسماند متابولیسم و سوختن پروتیین در بدن است. پس نقرس ارتباط نزدیکی با مصرف مواد غذایی خاص دارد. اما نکته جالب این است که حدود 10 درصد مردم اسید اوریک بالایی دارند، ولی همه آن‌ها علائم نقرس را نشان نمی‌دهند و برعکس، بعضی افراد که علائم بالینی نقرس را نشان می‌دهند، اسید اوریک خیلی بالایی ندارند، پس به غیر از رعایت این نکات تغذیه‌ای موارد دیگری نیز وجود دارد که رعایت آن‌ها به پیشگیری از بروز و درمان نقرس کمک می‌کند. در ادامه به طور خلاصه به آن‌ها اشاره می‌کنیم.

    مصرف آب فراوان: نوشیدن آب به مقدار 2 تا 4 لیتر (8 تا 16 لیوان) در روز، باعث می‌شود اسید اوریک بیشتری از کلیه‌ها دفع شود. (حتما 1 لیوان آب، قبل از خواب بنوشید زیر این کار به کم شدن اسید اوریک کمک می‌کند.) دقت کنید منظور نوشیدن آب است نه هر نوشیدنی دیگری. الکل ماده‌ای است که نوشیدن آن برای بیمار مبتلا به نقرس بسیار خطرناک است و این اشخاص باید از نوشیدن الکل به شدت اجتناب کنند. نوشیدنی‌های شیرین حاوی فروکتوز نیز برای این بیماران مناسب نیست و بیماری شان را تشدید می‌کند.

    ورزش: کم تحرکی می‌تواند احتمال بروز حمله‌های نقرس را افزایش دهد.

    وزن متناسب: افرادی که اضافه وزن دارند، باید سعی کنند وزنشان را کاهش دهند تا به وزن مطلوب برسند، اما حتما باید به این نکته توجه داشت که برای کاهش سریع وزن، نباید رژیم‌های سخت گرفت و مدت طولانی گرسنه ماند، زیرا کاهش سریع وزن، باعث افزایش اسید اوریک و به دنبال آن بدتر شدن نقرس می‌شود. حداکثر کاهش وزن مجاز 500 گرم در هفته است.

    کاهش چربی: دریافت پروتیین از منابع لبنیات کم چرب به جای پرچرب.

    چگونه اسید اوریک خونمان را پایین بیاوریم؟

    از پزشکمان چه بپرسیم؟

    به افراد مبتلا به بیماری نقرس پیشنهاد می‌شود قبل از مراجعه به پزشک آماده باشند تا بتوانند پرسش‌های خود را به دقت و درستی از پزشک خود بپرسند:

    • روی یک برگ کاغذ، زمان شروع بیماری و نحوه شروع آن و مفاصل درگیر را به ترتیب یادداشت کنند و هر تغییر ایجاد شده و فواصل درد‌ها را بنویسند تا بتوانند در فرصتی که در اختیار دارند، مشکلشان را با جزییات بیشتری برای پزشک تشریح کنند.
    • درمان بیماری به دارو نیاز دارد، بنابراین هر سوالی که ممکن است درباره دارو و تداخلات آن با دارو‌های دیگری که مصرف می‌کنند یا عوارض جانبی، دارند، روی کاغذ یادداشت کنند و از پزشک بپرسند.
    • درباره اینکه در صورت فراموش کردن یک دوز دارو، چه باید بکنند، بپرسند.
    • درباره انتظار که باید از درمان داشته باشند و اینکه بعد از چه مدت باید به نشانه‌های بهبود یا عدم بهبود توجه کنند از پزشک خود بپرسند.



تاریخ : پنج شنبه 98/8/2 | 3:35 عصر | نویسنده : | نظر

چند دقیقه برای یک عمر


 

  • چند دقیقه برای یک عمر

    921595

    01 آبان 1398 - 17:59

    1495 

    پویش ملی همه با هم به پیش، برای جهانی بدون ترس از بیماری سرطان پستان، امسال نیز با شعار چند دقیقه برای یک عمر به فعالیت خود ادامه خواهد داد. این پویش توسط موسسه خیریه بهنام دهش‌پور و شرکت زرین رویا با برند مای‌لیدی در مهر ماه 1397 آغاز شده است.

    چند دقیقه برای یک عمر

    به مناسبت آغاز دومین سال فعالیت این پویش از 30 مهر تا 3 آبان‌ماه، فعالیت‌هایی در جهت آگاه‌سازی زنان درباره سرطان پستان در تهران و سایر شهرستان‌ها انجام خواهد شد.

    سال گذشته در همین روز‌ها بود که موسسه خیریه بهنام دهش‌پور و شرکت زرین‌رویا از همکاری مشترک برای اتفاقی مهم خبر دادند؛ اتفاقی که به یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های روز درباره سلامتی زنان می‌پرداخت.

    نتیجه این همکاری به پویشی ملی تبدیل شد که طی یک سال، به دستاورد‌های مهمی در کشور رسید. شهلا دهش‌پور، مادر بهنام دهش‌پور، بنیانگذار و رئیس هیئت مدیره موسسه خیریه بهنام دهش‌پور درباره چرایی فعالیت در این حوزه گفت: «پسرم از 17 سالگی به بیماری سرطان مبتلا شد، ولی تا لحظه آخر زندگی‌اش، خوشحال بود و اعتقاد داشت باید برای مردم کشورش کاری کند. خوشحالیم که در این بیست و سه سال، موسسه بهنام دهش پور بیش از 14هزار بیمار را تحت پوشش قرار داده است.»

    مهرنوش مقبل، نایب رئیس هیئت مدیره خیریه بهنام دهش‌پور درباره شروع همکاری شرکت زرین رویا و این موسسه گفت: «از پاییز سال 92 برنامه غربالگری سرطان پستان در دستور کار موسسه قرار گرفت. ما تصمیم گرفتیم زنان را یک مرحله قبل از ابتلا به سرطان پستان آگاه کنیم. این امر با خودآزمایی‌های ماهیانه امکان‌پذیر خواهد بود. موفقیت این برنامه و ادامه آن باعث شد در سال 97 شرکت زرین رویا با برند مای‌لیدی با ما همراه شود تا امروز از طریق این همکاری فعالیت‌های مهم و بزرگی در حوزه اطلاع‌رسانی سرطان پستان انجام گیرد.»

    حیدر میزبان، بنیانگذار و رئیس هیئت مدیره شرکت زرین رویا، ضمن تشکر از خانواده دهش‌پور و اعضای این موسسه خیریه بابت این همکاری، از سالگرد این پویش ابراز خوشحالی کرد. او ادامه داد: «ما وظیفه خود می‌دانیم که به وصیت پدرم، مرحوم حاج کریم میزبان عمل کنیم و علاوه بر کسب‌وکار، مسئولیت اجتماعی را در مورد تمامی برند‌های سازمان سرحوله فعالیت خود قرار دهیم. مسئولیت اجتماعی به‌عنوان یک فعالیت پروژه‌ای برای سازمان ما تعریف نشده بلکه در بنیاد اصلی سازمان ما نهادینه شده است.»

    چند دقیقه برای یک عمر

    مصطفی میزبان مدیرعامل شرکت زرین رؤیا نیز با اشاره به مشارکت این شرکت در این پویش ملی افزود: «شرکت زرین رویا نه تنها در زمینه تولیدات با کیفیت برای جامعه بلکه در زمینه مسئولیت اجتماعی هم باید یک شرکت پیشرو باشد تا بتواند باری از مسئولیت‌های اجتماعی روی دوش جامعه بردارد. ما باور داریم که سلامت جامعه با سلامت خانواده تعریف می‌شود و رکن مهم سلامت خانواده، سلامتی مادران و زنان است. در همین راستا تلاش می‌کنیم با برند مای‌لیدی، نقش خودمان را به عنوان حامی سلامت خانواده و زنان ایرانی ادا کنیم.»

    پویش همه با هم به پیش، برای جهانی بدون ترس از بیماری سرطان پستان از سال گذشته با رویکرد آشنایی جامعه با سرطان پستان و روش‌های شناخت آن آغاز شد. آرش طوسی معاون فروش و بازاریابی شرکت زرین رویا در خصوص فعالیت‌های انجام شده طی یک سال گذشته اینگونه توضیح داد: «در این مدت نزدیک به چندهزار نفر از زنان کشورمان در سازمان‌های مختلف در زمینه خودآزمایی توسط تیم محترم موسسه بهنام دهش‌پور آموزش دیدند. همچنین در داخل بسته محصولات مای‌لیدی بروشور‌های خودآزمایی قرار گرفته و به دست میلیون‌ها زن ایرانی در اقصی نقاط ایران رسیده است. این بروشور‌ها همچنین در نقاط فروش، داروخانه‌ها و تمامی مراکز بهداشتی و درمانی در دسترس عموم قرار گرفته‌اند.»

    طوسی همچنین افزود: «این اتفاق منجر به آگاهی‌رسانی گسترده درباره این بیماری در سراسر کشور شده است. اما ما هنوز اول راهیم و باور داریم که با همکاری دلسوزانه و اثرگذار تمامی نهاد‌ها در کنار هم، می‌توان اقدامات بیشتری در بخش آموزش و سلامت بانوان انجام داد.»

    لیلی بهمن مدیرعامل مؤسسه خیریه بهنام دهش‌پور با اشاره به ضرورت و اهمیت فعالیت در این حوزه گفت: «ارتقای سواد سلامت یک وظیفه ملی، و بر عهده همه ما است. چه به صورت فردی، مؤسسات و یا متولیان سلامت جامعه. ما باید با هم همکاری کنیم تا همه عوامل خطرزا و هشدار دهنده را بشناسند و زودتر به درمان خود بپردازند. اتفاقی که هدف اصلی این پویش بوده و خوشحالیم که با همکاری موسسه بهنام دهش‌پور و یک شرکت خصوصی دلسوز برای مردم، قدم مهمی برای این موضوع برداشته شده است.»

    چند دقیقه برای یک عمر

    فعالیت مشترک موسسه خیریه بهنام دهش‌پور و شرکت زرین رویا با برند مای‌لیدی امسال نیز با شعار چند دقیقه برای یک عمر به فعالیت خود ادامه خواهد داد. این پویش ملی در راستای اهداف مشترک دو سازمان در جهت ارتقا سلامت زنان و با تاکید بر آگاهسازی زنان و خانواده‌ها انجام می‌شود. فعالیت‌های این پویش بر اهمیت و ضرورت انجام معاینات منظم و ماهیانه پستان، به عنوان مهم‌ترین مرحله آگاهی از سرطان پستان، متمرکز شده است. این پویش، بر استفاده از آینه - به عنوان ساده‌ترین ابزار قابل استفاده در انجام معاینات شخصی - تاکید دارد.

    از 30 مهر تا 3 آبان‌ماه، کانتر‌های اطلاع‌رسانی در مکان‌های پرتردد شهرها، این پویش سراسری را ادامه می‌دهند.

    سرطان پستان رایج‌ترین سرطان در میان زنان است. در همین راستا ماه اکتبر در دنیا، ماه آگاهی‌رسانی از سرطان پستان نام‌گذاری شده است؛ چرا که با افزایش آگاهی جمعی نسبت به این بیماری، می‌توان میزان آسیب‌های ناشی از این بیماری را به شکل قابل توجهی کاهش داد. 




تاریخ : پنج شنبه 98/8/2 | 3:25 عصر | نویسنده : | نظر

مهمترین عوامل افزایش خطر ابتلا به سرطان پستان را می‌شناسیم؟


 

  • مهمترین عوامل افزایش خطر ابتلا به سرطان پستان را می‌شناسیم؟
    آفتاب‌‌نیوز :

    اکتبر، ماه اطلاع‌رسانی در مورد سرطان پستان است. این بیماری دومین سرطان شایع در ایران و رایج‌ترین نوع سرطان زنان است. سالانه 15 هزار مورد جدید سرطان سینه در ایران شناسایی می‌شود و این بیماری در حال شیوع است.

    به گفته دکتر رضا ملک‌زاده، معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی حدود نیمی از بیماران شناسایی شده، قابل درمان هستند.

    دکتر حمید احمدی، فلوشیپ جراحی پستان و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار علمی ایرنا گفت: در کنار افزایش سن و ژنتیک که در ابتلاء به سرطان پستان بسیار مهم هستند، عوامل دیگری هم در ابتلاء به آن نقش اساسی دارند که شامل ازدواج نکردن، نداشتن شیردهی، چاقی، قاعدگی در سن پایین و یائسگی دیرهنگام است.

    وی، سن بالای بارداری را یکی دیگر از عوامل خطر ابتلاء به این بیماری اعلام کرد و گفت: مناسب‌ترین سن بارداری تا 30 سالگی است و به زنان توصیه می‌شود که بچه دارشدن را به تاخیر نیاندازند.

    احمدی بر لزوم پیشگیری و شناسایی به‌ موقع بیماری تاکید کرد و گفت: استفاده از رژیم غذایی سالم و ورزش، جلوی افزایش وزن را می‌گیرد. این موارد در پیشگیری از ابتلاء به این سرطان قطعا تاثیر دارد.

    فلوشیپ جراحی پستان به زنان توصیه می‌کند هر تغییری در این عضو بدن اعم از درد، ترشح شیر و تغییر شکل را جدی بگیرند و به پزشک مراجعه کنند و خودشان را به طور مستمر معاینه کنند. اگر زنان این 2 مورد را جدی بگیرند، در همان مراحل مقدماتی، سرطان شناسایی می‌شود و در این مراحله به راحتی و سادگی درمان اتفاق می‌افتد.

    وی در پاسخ به این سوال که آیا شیوع سرطان در کشور بیشتر شده و سن آن هم کاهش یافته است؟ گفت: داده‌ها نشان دهنده این موضوع در کشور است که شیوع سرطان بیشتر شده و حتی سن ابتلاء هم کاهش یافته است.

    احمدی با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر حساسیت جامعه نسبت به بیماری سرطان افزایش یافته است، اظهار داشت: در سال‌های گذشته اگر یک زن مبتلا به سرطان پستان می‌شد، معمولا ریه، استخوان یا کبد این فرد هم درگیر می‌شد و سایرین فکر می‌کردند که این فرد به دلیل ابتلاء به بیماری‌هایی مانند کبد یا ریه فوت کرده که این موضوع اشتباه بوده است.

    وی با اشاره به اینکه امروزه در خیلی از موارد بیماری زودتر تشخیص داده می‌شود، گفت: مراجعه به مراکز درمانی در مراحل اولیه بیماری بیشتر شده و به همین دلیل تشخیص‌ها هم بهتر شده و افراد معمولا مداوا می‌شوند.

    احمدی، بیشترین شیوع سرطان سینه را بین 40 تا 55 سالگی اعلام کرد و گفت: در سال‌های گذشته سن ابتلاء در حدود 30 سالگی بسیار نادر بود اما در حال حاضر ابتلاء به سرطان در این حدود سنی و حتی پایین‌تر هم در کشور گزارش شده است.

    عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیان داشت: کاهش سن ابتلاء را می‌توان به خیلی از موارد مرتبط دانست ولی علت کاهش سن ابتلاء به طور دقیق مشخص نبوده و سند و مدرک قطعی در این مورد وجود ندارد. می‌توان گفت که سبک زندگی، رژیم غذایی نامناسب و تحرک کم بدنی در این مورد موثر هستند اما علت دقیق هنوز مشخص نیست و داده‌های این مورد در حال بررسی هستند تا علت آن به طور دقیق مشخص شود.

    وی با اشاره به اینکه براساس مرحله‌ای که بیمار مراجعه می‌کند درمان متقاوت است، گفت: در مراحل اولیه انجام عمل جراحی انجام می‌گیرد، ولی اگر بیمار در مراحل بالاتری مراجعه کند، ممکن است فرد ابتدا شیمی درمانی شده و سپس عمل جراحی شود. پرتودرمانی و رادیوتراپی مرحله سوم بیماری است که برای مداوای برخی بیماران، مورد استفاده قرار می‌گیرد.




تاریخ : یکشنبه 98/7/28 | 4:36 عصر | نویسنده : | نظر

نظر محققان بریتانیایی درباره کاهش وزن: تنها غذا بخورید


 

  • نظر محققان بریتانیایی درباره کاهش وزن: تنها غذا بخورید

    به گزارش خبرگزاری مهر، اگر قصد کاهش مصرف غذای روزانه‌تان را دارید بهتر است تنها غذا بخورید چراکه تحقیق جدید محققان دانشگاه بیرمینگام بریتانیا نشان می‌دهد افراد در کنار خانواده و دوستان‌شان بیشتر غذا می‌خورند.

    «هلن رادوک»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «ما دریافتیم افراد در زمان غذاخوردن در کنار دوستان و اعضای خانواده‌شان بیش از زمانی که تنها هستند غذا می‌خوردند.»

    مطالعات قبلی نشان داده افراد در زمان غذا خوردن همراه با دیگران بالغ بر 48 درصد بیشتر از زمانی که تنها هستند، غذا می‌خورند و زنان چاق در دورهمی‌های دوستانه بالغ بر 29 درصد بیشتر غذا می‌خورند.

    در این مطالعه، محققان 42 مطالعه موجود مربوط به غذاخوردن دسته جمعی را بررسی کردند.

    محققان عنوان می‌کنند غذاخوردن در کنار دوستان و اعضای خانواده بسیار لذت بخش است از این رو غذاخوردن دسته جمعی در افزایش میزان غذاخوردن تاثیر می‌گذارد.




تاریخ : یکشنبه 98/7/28 | 4:28 عصر | نویسنده : | نظر

رونمایی از هیوندای 45 EV در فرانکفورت


 

  • رونمایی از هیوندای 45 EV در فرانکفورت

    هیوندای 45 EV با الهام از مدل کوپه Pony در سال 1974 ساخته شده و ظاهری مشابه آن دارد. نامگذاری این خودرو هم به دلیل گذشت 45 سال از تولید مدل Pony و هم به دلیل زوایای 45 درجه موجود در نقاط مختلف این خودرو است. همچنین به گفته کمپانی برای طراحی 45 EV از یک هواپیمای دهه 20 میلادی نیز الهام گرفته شده است. 

    علاوه بر هندسه و بدنه گسترده و پایدار، خودرو نظر ما را به جلوی آن یعنی قسمتی که چراغ ماتریسی نقطه‌ای به صورت یک نوار طولانی در زیر کاپوت قرار گرفته است جلب می‌کند. بر روی کاپوت نشان براق و درخشان هیوندای و همچنین در پایین سپر شماره 45 خودنمایی می‌کنند. در بیرون و کنار خودرو چراغهای LED وجود دارد که میزان شارژ باتری را به راننده حتی بدون ورود به درون خودرو نشان می‌دهد. به جای استفاده از آینه‌های قدیمی در 45 EV دوربین‌هایی قرار گرفته که می‌توانند به هنگام کثیفی و گرد و غبار خود را با برف پاک کن تمیز کنند. 

    طراحی داخلی 45 مانند یک اتاق نشیمن است تا سرنشینان بتوانند اوقات راحتی را به خصوص هنگامی خودرو در حالت خودکار قرار دارد سپری کنند. علاوه بر این سرنشینان جلویی می‌توانند از طریق سیستم پروژکتوری برای سرگرمی و اطلاعات به جای صفحه نمایش استفاده کنند. همچنین برای راحتی و لذت بیشتر صندلی‌های جلو می‌توانند بچرخند تا رو به روی صندلی‌های عقب قرار بگیرند. 

    autoblog

    2121




تاریخ : چهارشنبه 98/7/24 | 1:46 عصر | نویسنده : | نظر