سفارش تبلیغ
صبا ویژن

واحد مخفی فیس بوک گوشی می‌سازد


 

  • واحد مخفی فیس بوک گوشی می‌سازد

    به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورج، اپل با تولید آیفون و گوگل با تولید مجموعه گوشی های پیکسل این روزها درآمدهای سرشاری کسب کرده اند و فیس بوک هم با راه اندازی یک واحد مخفی سخت افزاری در سال های اخیر فعالیت های خود در این زمینه را افزایش داده است.

    واحد سخت افزاری مخفی فیس بوک که به ساختمان 8 مشهور شده محل فعالیت‌های این شرکت بزرگ برای تولید سخت افزارهایی همچون تبلت و گوشی به منظور رقابت با غول‌هایی همچون آمازون و گوگل است.

    پیش از این در ساختمان 8 محصولات منحصر به فرد دیگری نیز تولید شده‌اند. از جمله این محصولات می توان به سیستمی اشاره کرد که به افراد امکان می‌دهد تا افکارشان را تایپ کنند. تولید یک ابزار خاص ویدئو کنفرانس هم در این ساختمان صورت گرفته است.

    راه اندازی این واحد سخت افزاری در سال 2015 و با همکاری رجینا دوگان صورت گرفت که قبلا در شرکت گوگل و آزمایشگاه دارپای وزارت دفاع آمریکا مشغول به کار بود. این واحد در سال 2018 تقریبا به حاشیه رانده شد، اما یک سالی است که فعالیت‌های آن جدی تر از گذشته دنبال می‌شود.

    منابع مطلع می‌گویند فیس بوک به تولید دستیارهای هوشمند خانگی که مشابه با بلندگوهای اکوی آمازون باشند نیز علاقه دارد و ممکن است چنین محصولاتی را نیز تولید کند. گفته می‌شود تولید سیستم‌های ویدئو چت بزرگ در ابعاد تلویزیون، محصولات مبتنی بر واقعیت افزوده در کنار گوشی و تبلت در دستور کار فیس بوک خواهد بود.




تاریخ : یکشنبه 98/6/3 | 11:40 صبح | نویسنده : | نظر

فیسبوک صدایتان را می‌شنود - همشهری آنلاین


 

  • فیسبوک صدایتان را می‌شنود - همشهری آنلاین

    به گزارش اسپوتنیک به نقل از بلومبرگ، پیمانکاران پیام‌های صوتی کاربران برنامه‌های متعلق به این شرکت را رمزگشایی کرده‌اند.

    براساس گزارش‌ها، فیسبوک در خصوص شنیدن صدای کاربران، به کاربران اینترنتی خود هشدار نداده است. از سوی دیگر، خود این شرکت واقعیت شنود صدای کاربران را تأیید کرده است.

    با این حال، فیسبوک خاطرنشان کرد: پیام‌های کاربرانی که گوش داده شده بود با این موضوع موافق بودند.

    پیش از این در خبرها آمده بود که کمیسیون تجارت فدرال آمریکا پس از تحقیقاتی ادامه دار درباره ناکامی فیسبوک در حفاظت از اطلاعات مشتریان، روز گذشته رأی به جریمه 5 میلیارد دلاری فیس بوک داده است. البته وزارت دادگستری آمریکا نیز این رأی را بررسی خواهد کرد.

    درحال حاضر شرایط تسویه میان کمیسیون تجارت فدرال و فیسبوک مشخص نیست اما احتمالاً شامل محدودیت‌هایی درباره شیوه کنترل اطلاعات کاربران در فیسبوک نیز باشد.

    از مدت‌ها قبل کمیسیون تجارت فدرال مشغول تحقیق درباره اتهامات فیسبوک مبنی بر اشتراک اطلاعات 87 میلیون کاربر در رسوایی کمبریج آنالیتیکا بود.




تاریخ : یکشنبه 98/6/3 | 11:25 صبح | نویسنده : | نظر

 


 

  • [unable to retrieve full-text content]



تاریخ : چهارشنبه 98/5/30 | 1:57 عصر | نویسنده : | نظر

نصفه‌هایی که نگاهتان را به دنیا عوض می‌کند


 

  • نصفه‌هایی که نگاهتان را به دنیا عوض می‌کند

    895271

    24 مرداد 1398 - 09:45

    972 

    برترین‌ها: یادتان می‌آید وقتی بچه بودیم دوست داشتیم اسباب بازی‌ها را از وسط باز کنیم و ببینیم داخلشان چه خبر است؟ ظاهرا این کنجکاوی پایان ندارد و همیشه با ما می‌ماند. در این مطلب قصد داریم ببینیم داخل چیز‌های عادی که هرروز می‌بینیم چه خبر است.

    استخوان


    کنگر فرنگی


    توپ فویل آلومینیومی


    مار زنگی


    مبل


    مروارید


    ماشین حساب مکانیکی


    سالن کنسرت


    کیوانو (Kiwano)


    صدف ملوانک


    زیردریایی شوروی


    درایو دیسک سخت


    گوش‌ماهی


    ریشه نیلوفر آبی


    بلوط سفید فسیل شده


    آتش بازی


    آکاردئون


    سیگار


    باتری


    برگ آلوئه‌ورا


    خمیر دندان


    غلاف کاکائو


    عقیق

    منبع: brightside




تاریخ : پنج شنبه 98/5/24 | 12:52 عصر | نویسنده : | نظر

جنگ بر سر تخم‌مرغ در جزایر فارالون


 

  • جنگ بر سر تخم‌مرغ در جزایر فارالون

    892715

    13 مرداد 1398 - 09:59

    3373 

    تب طلای کالیفرنیا در دهه 1850 منجر به تب کالای دیگری شد که اگرچه ارزشمند نبود، اما آنقدر کمیاب و گرانقیمت شد که مردم به معنای واقعی کلمه یکدیگر را به خاطر آن می‌کشتند؛ این کالا تخم‌مرغ بود!

    برترین‌ها: تب طلای کالیفرنیا در دهه 1850 منجر به تب کالای دیگری شد که اگرچه ارزشمند نبود، اما آنقدر کمیاب و گرانقیمت شد که مردم به معنای واقعی کلمه یکدیگر را به خاطر آن می‌کشتند؛ این کالا تخم‌مرغ بود!

    تب طلا باعث یکی از بزرگترین مهاجرت‌های تاریخ آمریکا شد که در آن 300 هزار شکارچی طلا از سراسر جهان به کالیفرنیا آمدند. کشتی‌ها وارد خلیج سان‌فرانسیسکو شدند و این شهر ساحلی کوچک با 200نفر جمعیت را به یک شهر بزرگ 36هزار نفری تبدیل کردند.


    افزایش سریع جمعیت سان‌فرانسیسکو باعث کمبود موادغذایی شد و وقتی همه مرغ‌ها و تخم مرغ‌های منطقه خورده شد، مردم به دنبال جای دیگری برای تامین پروتئین روزانه خود گشتند.

    در فاصله 50 کیلومتری ساحل سان‌فرانسیسکو، جزایر فالون قرار دارند. این جزایر زیستگاه بزرگترین کلونی پرندگان دریایی در ایالات‌متحده و خارج از آلاسکا و هاوایی هستند. تاجران روسی اولین کسانی بودند که از این منبع طبیعی استفاده کردند. آن‌ها فُک‌ها را به خاطر گوشت و پوست و خزشان شکار می‌کردند. گیله‌مات (murre) یک پرنده دریایی است که کمی بزرگتر از مرغ است و تخم‌های دراز سفید با لکه‌های سیاه می‌گذارد که بسیار بزرگتر از تخم‌مرغ هستند و پوسته سختی دارند که صادرات آن‌ها را با کمترین آسیب امکان‌پذیر می‌کند.


    ماجرا از این قرار است که پزشک شجاعی به نام رابینسون و برادرزنش سوار قایق شدند، به جزایر فارالون رفتند و قایق خود را پر از تخم گیله‌مات کردند. اگرچه آن‌ها بیشتر بار خود را در دریای طوفانی از دست دادند اما 3000 دلار سود کردند و هر تخم‌ را با قیمت یک دلار (30 دلار امروز) فروختند.


    نیمروی تخم گیله‌مات ظاهر بسیار ناخوشایندی دارد. سفیده این تخم‌ها حتی بعد از پخت کامل، شفاف و ژله‌ای هستند و زرده آن‌ها نارنجی رنگ است. همچنین بوی بسیار بدی شبیه بوی ماهی می‌دهند. اما این تخم‌ها تنها منبع پروتئین برای شکارچیان طلا بودند و آن را در مسافرخانه‌ها و رستوران‌ها سِرو می‌کردند.


    تب تخم‌مرغ فورا آغاز شد و جزایر فارالون پر از جویندگان تخم‌گیله‌مات شد. آن‌ها جان خود را به خطر می‌انداختند و از صخره‌های شیبدار بالا می‌رفتند تا هزاران تخم گیله‌مات جمع کنند.

    تخم‌ها بین ماه مه و جولای گذاشته می‌شدند و مدت کوتاهی بعد از آن، فصل جمع‌آوری تخم آغاز می‌شد. برای اطمینان از تازه بودن تخم‌های جمع‌آوری شده، مردان اطراف هر تخمی که پیدا می‌کردند را تخریب می‌کردند، بنابراین وقتی روز بعد برمی‌گشتند مطمئن بودند که تخم تازه گذاشته شده است. تا پایان فصل بیش از 500 هزار تخم مرغ جمع آوری می‌شد.


    بیش از یک شرکت تخم مرغ وجود داشت و رقابت بین آن‌ها شدید بود. دعوا و درگیری عادی بود و گاهی به ضرب‌وشتم و تیراندازی ختم می‌شد. یک شب در ژوئن 1863، گروهی از ماهیگیران ایتالیایی و گروه‌ مسلح دیگریاز  شرکت تخم‌مرغ پاسیفیک یکدیگر را در جزایر فارالون ملاقات کردند. تمام طول شب آن‌ها یکدیگر را تهدید می‌کردند و دست می‌انداختند. سرانجام درگیری آن‌ها شدت گرفت و به تیراندازی رسید. دو مرد از هر طرف کشته شد و تقریبا شش نفر زخمی شدند.

    دولت حق انحصاری برداشت تخم‌مرغ از جزایر فارالون را به شرکت پاسیفیک داد. این شرکت در دو دهه بعد زیستگاه پرندگان دریایی را غارت کرد و جمعیت آن‌ها را از 500هزار جفت به 6000 جفت کاهش داد.

    در نهایت برداشت تخم‌مرغ در سال 1881 ممنوع شد. از آن زمان، جمعیت پرندگان دوباره زیاد شده و اکنون 160هزار جفت در جزایر فارالون زندگی می‌کنند.

    منبع:amusingplanet




تاریخ : پنج شنبه 98/5/24 | 12:39 عصر | نویسنده : | نظر